-->

lördag 19 mars 2011

Rean slut: Du kunde få ca 270kr för endast 49kr! (tom 31 mars 11)

Jag har tidigare skrivit i inlägget Bokrean - läge för en "arbitrageaffär" (få ca 280kr för 75kr) om att du kan köpa boken Vägen till din första miljon - alla kan bygga en egen pengamaskin av Tobias Schildfat till ett bra pris.

Läs det inlägget om varför du ska köpa boken först.

Nu har jag hittat den boken ännu billigare än vad jag skrev där, nämligen för endast 49kr nu i slutspurten av rean på Bokus.com. T.o.m. 31 mars 2011.

Om du inte behöver den själv, ge bort den i present och ge bort både en bok + 2 Kinnevik B-aktier till det facila priset av 49kr!

3 kommentarer:

  1. Hej,

    Trevlig sida. Välkommen till min nya på:
    http://sedelpressen.wordpress.com

    Tips och råd som kanske passar dig i mycket?
    Ny på bloggeriet....Puh!:-)

    Mvh/Wysiwygse

    SvaraRadera
  2. Ligger det en kupong i boken med koden man skriver in hos Nordnet eller hur går man tillväga för att få sina aktier efter att man köpt boken? Och om det nu är en kupong, finns det inte risk att den ramlar ut? Tänkte ifall man köper den online så blir det ju svårt att kolla så att den är med.

    SvaraRadera
  3. >Sedelpressen: Jag har läst alla inlägg och de är mycket tänkvärda och inspirerande!

    >Anonym: OBS! Att erbjudandet gällde tom 31 mars. Nu verkar de vara betydligt dyrare..

    Men det finns en inbunden sida i början av boken med en kod och en webbadress.
    Det är ingen risk att den ramlar ut alltså.

    För att få dessa två Kinnevikaktier måste man öppna en standarddepå hos Nordnet (OBS! Om du inte tidigare har en depå hos dem!), detta ordnar du via länken i boken och koden tar dig till rätt sida. Där fyller du i dina uppgifter och NN skickar ut papper till dig att fylla i och skicka tillbaka. Sen får du login och lösen via post.

    Väl inne på Nordnets sida via länken tror jag inte det syns att du kommer att få dessa aktier, men de kommer ca 2-3 veckor efter att du loggat in första gången.

    SvaraRadera