-->

måndag 21 februari 2011

Bokrean - läge för en "arbitrageaffär" i nytt format!

Uppdaterad 2011-04-07: Bokrean är slut och superpriset verkar vara slut men jag kan då rekommendera er att köpa nedanstående bok ändå, ifall ni skulle komma över den till ett bra pris.
Den finns för tillfället (2011-04-07) för 44kr på Adlibris och då får du aktier värda 200kr. Gratis fraktalternativ:

"Vägen till din första miljon - alla kan bygga en egen pengamaskin",
skriven av Tobias Schildfat.

För er inbitna utdelnings- och värdeinvesterare, som redan funnit kallet i aktieinvesteringar och då med fördel i investmentbolag, kanske inte behöver läsa denna bok, men för övriga som vill ha lite inspiration och tips för hur man kan börja bygga sin pengamaskin, även från små pengar, så kan denna bok vara något!

Jag tyckte den var inspirerande i alla fall!

För dig, nybörjare såväl som initierad aktieinvesterare, som inte redan är kund hos Nordnet, så kunde du under bokrean 2011 köpa boken antingen på stan för 99 kr, men billigast jag hittat hittills var online hos Bokus för endast 49 kr t.o.m. 31 mars (eller lite dyrare på Adlibris för 75 kr). Frakten kan du få gratis hos båda.

För det priset får du en helt OK bok att läsa, som du sedan kanske kan skänka till en oupplyst och själv bli kund hos Nordnet, no-strings-attached, genom att via en erbjudandekod på ett blad insatt i början av boken ansöka om att bli kund.

För detta lilla omak (du får hem handlingar som du skriver under och skickar tillbaka) får du gratis Kinnevik B-aktier till ett värde av ca 300 kr, dvs i dagsläget 2 stycken, ca två veckor efter att du loggat in på depån första gången! Hyfsat arbitrage* eller? Köpa tillgångar värda ca 300 kr för endast (75 kr eller 49 kr) eller vad du nu får ge för den, det är väl inte så dumt! På köpet fick du en bra bok, som du sedan kan ge bort till en behövande själ! Det finns alltså en bok som ger 300kr i aktier och en pocket som ger 200kr, med olika försäljningspris.

Du kan ju sen bara låta aktierna ligga där på depån och få gona till sig med åren och skänka dig utdelningar och stiga i värde. Inga köpkrav från Nordnet, inte heller några årsavgifter!

Uppdaterad: Om inte annat kan du köpa en bok var till dina barn och öppna var sin minderårig-depå och sen får aktierna växa till sig åtminstone tills barnen är 18 år, då kanske två aktier har hunnit yngla av sig till fler aktier, stigit i värde och hunnit dela ut massor av pengar i form av utdelning, utan att du behövt lägga ett öre i courtage.

Så ta och tjäna lite pengar på att köpa en ekonomi/investeringsbok nu och gå in på Bokus eller Adlibris  och beställ den idag!

OBS! Ibland fungerar inte koden när du ska utnyttja dig av erbjudandekoden, då tar du bara och ringer Nordnet på tel. 08-506 330 00 så ordnar de så att det funkar! Uppdatering! Erbjudandet gäller nu t.o.m. 30 juni 2011 i nybeställda böcker från Adlibris. Detta datum flyttas säkerligen framåt för nyare böcker. OBS!

* I vissa fall ser man ordet arbitrage använt aningens lösare i meningen att innefatta all form av riskfri och omedelbar vinst.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar