-->

tisdag 20 december 2011

Så lackar det mot, HMmm.. jul...

Hösten gick och vintern kom och inga inlägg skrivna.
Men lästa inlägg, det finns det gott om! Så jag laddar med uppslag till intressanta inlägg som komma skall, om sånt som intresserar mig, bara jag hittar tiden att skriva dem.

Snart dags för årsskifte och nu måste man se över portföljen de sista dagarna innan det nya året 2012 anländer, för att kunna kvitta vinster mot förluster inför deklarationen till våren.

Alltid ute i sista stund..

Men lagom till jul så fick jag idag min lilla julklapp - boken HandelsMännen, som handlar om Hennes & Mauritz, skriven av Bo Pettersson, har äntligen kunna köpas in av mitt bibliotek, så nu har jag lite härlig HM-läsning under jul- och nyårshelgerna.

Jag har ju endast väntat på boken sedan i februari (då jag la in ett inköpsförslag till mitt lokala bibliotek, men boken har inte kunnat gå att få tag på förrän nu), efter att ha blivit uppmärksammad om den av 40%20år.

Eftersom HM är mitt klart största innehav och tillika favoritbolag som jag tror stort på inför framtiden så är det ju kul att kunna läsa en bok om bolagets historia och själ, så jag ser fram emot läsningen.
Jag ska suga på den som en riktig smällkaramell ;)!

Du kan nu köpa boken Handelsmännen på Adlibris40%20år har förresten tipsat om boken som "Årets julklappstips för H&M-Investerare!", där du kan läsa lite om vad boken handlar om.

Efter det skrala börsåret 2011, även för HM's börskurs kan man behöva läsa ett hoppingivande inlägg om bolaget, vilket Finanstankar skrivit: "Gott nytt HM-år!"

God Jul på er och God fortsättning när den kommer!


2 kommentarer:

  1. Lägg gärna upp dina blogganalyser på Sveriges nya stora ekonomiforum www.diforum.se

    SvaraRadera
  2. Vilken bloggare är duktigast på aktier? ;)

    Utmana mig och dom andra i aktietävlingen på www.diforum.se.

    SvaraRadera